Skip to main content

Ατέλειωτη θάλασσα, 150 σκάφη, 13 βάσεις. H premium εταιρεία προσφέρει μια ολιστική εμπειρία στη θάλασσα, δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις μιας ζωής.

Η ισχυρά κυρία του ελληνικού yachting αποκωδικοποιεί την έννοια yachting industry κι εξηγεί πως η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ο επαγγελματισμός και οι αδιαπραγμάτευτες εταιρικές αξίες έχουν κάνει την εταιρεία έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες στη διεθνή σκακιέρα.

Ποια είναι η ιστορία πίσω από την Αthenian Yachts;

Η Athenian Yachts είναι μια εταιρεία με οικογενειακή χροιά και ανθρωποκεντρικό προφίλ, η οποία επιλέγει να επενδύει σε σταθερές επαγγελματικές σχέσεις με βάση τον σεβασμό, τη συνέπεια και τη διαχρονικότητα.

Από την ίδρυσή της το 1980 μέχρι και σήμερα, η εταιρεία μας έχει αφιερωθεί στη δημιουργία σταθερών βάσεων στον τομέα της εισαγωγής, της πώλησης, της χρηματοδότησης, της ναύλωσης και της πλήρους διαχείρισης σκαφών πλοιοκτητών της έχοντας δημιουργήσει πρωτοποριακές συνθήκες στον χώρο του yachting.

Ως, δε, αποκλειστικοί αντιπρόσωποι του Ναυπηγείου JEANNEAU στην Ελλάδα από το 1988, είμαστε οι μακροβιότεροι εκπρόσωποι στην ιστορία του.

Μαζί με τον συνεταίρο μου, Δημήτρη Τζάρα, διανύουμε ένα κοινό ταξίδι 39 ετών. Αυτό και μόνο στους επιχειρηματικούς κύκλους αποτελεί εξαίρεση! Την πορεία μας συμπληρώνουν οι πολύτιμοι συνεργάτες μας, ενώ τα παιδιά μας ακολουθούν το ίδιο μονοπάτι αναπτύσσοντας την Athenian με τις ίδιες αξίες και με ακόμα μεγαλύτερο όραμα συνυφασμένο με τις ανάγκες της νέας εποχής.

Η ειλικρινής προσέγγιση προς τον ενδιαφερόμενο, η επαγγελματική μας στάση και η προσήλωσή μας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών δημιουργούν ένα κλίμα εμπιστοσύνης και φιλικής σχέσης, κάτι που αποτυπώνεται καθημερινά στο κατά 65% σταθερό πελατολόγιό μας αλλά και στα reports ικανοποίησης των ναυλωτών. Το γεγονός ότι το 98% των πελατών που ταξίδεψαν μαζί μας θα το έκαναν ξανά, συνδυαστικά, με τις βραβεύσεις των Ναυπηγείων, των οικονομικών αναλυτών και των τουριστικών παραγόντων αποτελεί ισχυρή επιβεβαίωση του ότι η δουλειά και οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται και εκτιμώνται, ενθαρρύνοντάς μας έτσι να συνεχίσουμε το έργο μας με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και αφοσίωση.

 

Οι διακοπές με σκάφος δεν είναι μια πολυτέλεια για λίγους. Η γκάμα επιλογών είναι ανεξάντλητη και για κάθε τύπο ταξιδιώτη υπάρχει αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα τα δεδομένα του και το budget του

 

Ποια είναι η φιλοσοφία και οι αρχές που διέπουν την εταιρεία σας;

Όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργήσαμε με πολύ κόπο όλα αυτά που συζητάμε σήμερα, με ένα φάρο, την ηθική, παντού.

Δεν εστιάσαμε απλώς στην ταχύτερη εξέλιξη, δεν σταθήκαμε καιροσκόποι, δεν αλλάξαμε νοοτροπία εμπρός στα προβλήματα.

Επιλέγουμε να κοιτάμε στα μάτια τους πάντες, ο λόγος μας να είναι συμβόλαιο, να είμαστε εξυπηρετικοί, δοτικοί, άνθρωποι.

Αυτό είναι η Athenian και έχει επιβάτες στο ταξίδι της μόνο όσους έχουν τις ίδιες αξίες.

Οι διακοπές με σκάφος είναι μια πολυτέλεια για λίγους. Μύθος ή αλήθεια;

Οι διακοπές με σκάφος δεν είναι μια πολυτέλεια για λίγους. Αντίθετα, απευθύνονται σε όλους όσοι αγαπούν τη θάλασσα, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και οικονομικών δεδομένων. Συχνά δε το κόστος είναι χαμηλότερο των χερσαίων διακοπών, διότι με τη ναύλωση σκάφους εξασφαλίζεις τη διαμονή, τη μετακίνηση, τη διατροφή σου κατά βούληση, με εξαιρετική αίσθηση ανεξαρτησίας, όλα σε μια υπηρεσία. Η γκάμα επιλογών είναι ανεξάντλητη και για κάθε τύπο ταξιδιώτη υπάρχει αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα τα δεδομένα του και το budget του.

Μπορεί ο θαλάσσιος τουρισμός στην Ελλάδα να γίνει all year destination;

Το κλίμα της Ελλάδας είναι ιδανικό για τουρισμό τεσσάρων εποχών. Oι διακοπές εκτός peak season μπορούν να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και επιλέγονται από «ψαγμένους» ναυλωτές μιας και προσφέρουν την ευκαιρία για ησυχία, απομόνωση και περισσότερο ποιοτικό χρόνο, ενώ οι λιμένες έχουν λιγότερη κίνηση προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση στον ταξιδιώτη. Ήδη η περίοδος ξεκινά από τα τέλη Μαρτίου και φθάνει μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος των ελληνικών νησιών μας σταματούν να παρέχουν υπηρεσίες από τα τέλη Οκτωβρίου, κλείνοντας τα περισσότερα καταστήματα, κάτι που τα καθιστά αφιλόξενα για τον επισκέπτη.

 

Η Athenian, µε 13 βάσεις στην Ελλάδα, παρέχει στον ναυλωτή τη δυνατότητα να επιβιβάζεται σε οποιοδήποτε σύµπλεγµα νησιών επιθυµεί, εξοικονοµώντας χρόνο και χρήµα

Η Διονυσία Λεσχοπούλου με τα παιδιά της Φανή, Φιλίππα και Σπύρο.

Θα μας δώσετε το δικό σας top 5 θαλάσσιων προορισμών κάθε εποχής με σκάφος;

Η Ελλάδα δεν είναι μόνο ένα θέρετρο καλοκαιρινών διακοπών, αλλά ένας παράδεισος επί γης, με απίστευτη ποικιλομορφία, πολιτιστική κληρονομιά, γαστρονομία, δραστηριότητες για όλο το χρόνο. Το Ελληνικό Αρχιπέλαγος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός. Με 2.000 νησιά και τεράστια ακτογραμμή, προσφέρει τοπία για όλα τα γούστα, εμπνευσμένο πολιτισμό, μοναδική αρχιτεκτονική και πλούσια γαστρονομία.

Οι επιχειρηματικοί στόχοι σας για το μέλλον;

Από το ξεκίνημά μας, θέλαμε να είμαστε ξεχωριστοί και με σταθερότητα σε βάθος χρόνου, κι αυτό δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα. Οι επιχειρηματικοί μας στόχοι για το μέλλον εστιάζουν στη συνεχή βελτίωση και επέκταση των δραστηριοτήτων μας στον τομέα του yachting.

Αναζητούμε συνεχώς νέες ευκαιρίες και τομείς ανάπτυξης, προσφέροντας επιπλέον επιλογές και προνομιακές λύσεις.

Παράλληλα, διατηρούμε μια σταθερή δέσμευση για καινοτομία και αειφορία, προσαρμόζοντας συνεχώς την προσφορά μας στις ανάγκες της επόμενης γενιάς.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θέλουμε να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο και σε άλλους, να το αγαπήσουν όσο εμείς.

athenian-yachts.gr

Advertisement